نور برای زندگی ضروری است و نور لامپ ال ای دی قرمز مصنوعی عملکرد بصری و ایمنی را بهبود می بخشد، اما نگرانی فزاینده ای در مورد تأثیرات بالقوه نور بر سلامت و محیط زیست وجود دارد.
یافته های تعدادی از مطالعات نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض نور به موقع ریتم شبانه روزی را در انسان مختل می کند و به طور بالقوه باعث اثرات بیشتر بر سلامتی می شود.
با این حال، روشهای مختلفی در مطالعات تجربی فردی تأثیرات شبانهروزی ناشی از نور، از جمله تعریف قرار گرفتن در معرض نور و پیامدها، استفاده شده است.
بنابراین، یک بررسی سیستماتیک برای ترکیب نتایج مورد نیاز است. علاوه بر این، بررسی شواهد علمی در مورد تأثیر نور بر ریتم شبانه روزی برای توسعه یک روش ارزیابی آلودگی نوری، به عنوان مثال، اثرات منفی نور مصنوعی، در ارزیابی چرخه زندگی مورد نیاز است.
روش فعلی LCA روشی برای ارزیابی آلودگی نوری، نه از نظر سلامت انسان و نه از نظر اثرات زیست محیطی ندارد. بررسی ادبیات سیستماتیک با جستجوی دو مفهوم انجام شد: نور و ریتم شبانه روزی. ریتم شبانه روزی با عبارات اضافی ملاتونین و خواب با حرکت سریع چشم جستجو شد.
جستجوی ادبیات به 128 مقاله منجر شد که مورد جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها قرار گرفتند. ترشح ملاتونین در 122 مقاله و خواب REM در 13 مقاله بررسی شد.
گزارشهای مربوط به ترشح ملاتونین به مطالعاتی با قرار گرفتن در معرض نور خاص، معمولاً در یک محیط آزمایشگاهی کنترلشده، و مطالعات شرایط نوری غالب در خانه یا محیطهای کار تقسیم شدند.
مطالعات به طور کلی بر روی بزرگسالان در دهه بیست و سی سالگی انجام شد، اما فقط تعداد کمی از مطالعات روی کودکان و بزرگسالان مسن آزمایش شدند. به طور شگفت انگیزی، بسیاری از مطالعات با حجم نمونه کوچک انجام شد: 39 مطالعه از 128 مطالعه با 10 نفر یا کمتر انجام شد.
معیارهای کیفی مطالعات برای سنتز عمیق تر، حداقل حجم نمونه 20 نفری و ارائه جزئیات نوردهی بود. این منجر به 13 مطالعه واجد شرایط در مورد ملاتونین و 2 مطالعه در مورد خواب REM شد.
تجزیه و تحلیل بیشتر از این 15 گزارش نشان داد که قرار گرفتن در معرض نور آبی دو ساعته در عصر، ملاتونین را سرکوب می کند، حداکثر اثر سرکوب کننده ملاتونین در کوتاه ترین طول موج ها به دست می آید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.