در واقع قابلمه های سوپ کوتاه تر هستند و معمولا کف ضخیم تری دارند. در حالی که اغلب مردم از قابلمه های استوک و قابلمه سوپ به جای هم استفاده می کنند، وقتی سوپ های غلیظ تری درست می کنید، قابلمه های سوپ بهتر است.
البته، وقتی کارتان تمام شد، اگر من هستید، درست از آنها میخورید، مثل اینکه از انواع کاسهها هستند.
قابلمه تفلون ماهان سوپ دارای کفی سنگین تر و ضخیم تر در مقایسه با دیگ استوک است و به شما امکان می دهد سوپ غلیظ را به طور یکنواخت گرم کنید، بدون اینکه بسوزد. انواع دیگر قابلمههای سوپ کوتاهتر هستند و طرفهای گرد دارند، اما پایهای ضخیم دارند که از سوختن سوپ جلوگیری میکند.
برخی از انواع قابلمه های پخت و پز، مانند قابلمه های استریمر، به طور خاص طراحی شده اند تا به کاربران اجازه دهند مواد مختلف را در حین پخت و پز بخارپز کنند.
قابلمه های استوک سایز بزرگی هستند که اضلاع بالایی دارند. معمولاً قابلمه های بخارپز دارای یک بخارپز و آبکش داخلی هستند که به شما امکان بخارپز کردن برنج، سبزیجات، غذاهای دریایی و غیره را می دهد.
می توانید از قابلمه همراه با بخارپز برای بخارپز کردن مواد استفاده کنید و سپس بعد از خارج کردن بخارپز، بقیه غذا را در قابلمه بپزید.
یک قابلمه بخارپز معمولاً دارای یک صفحه فلزی است که درست بالای قسمت پایین آن قرار دارد. ته دیگ آب می ریزید و بخار هر چیزی که روی صفحه قرار می گیرد می پزد. قابلمه های بخارپز برای بخارپز کردن سبزیجات مانند انواع بروکلی، انواع خوشمزه هویج و غیره عالی هستند.
یک قابلمه “همه دور” با اندازه بزرگ با دو طرف بلند است و معمولاً از چدن ساخته می شود. فر هلندی را می توان روی اجاق گاز و یا در هر نوع فری استفاده کرد که آن را به یکی از انواع قابلمه جهانی تر و متفاوت تبدیل می کند.
فر هلندی خیلی آهسته گرم می شود. با این حال، ساختار چدنی به آن اجازه می دهد تا گرما را برای مدت طولانی به خوبی حفظ کند. اغلب، این گلدان ها دسته های کوتاهی دارند که بلند کردن آنها را آسان و ایمن می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.