شیوههای تولید کمپوست، از جمله نوع و منبع همه مواد اولیه، گزارشهای نظارت بر دما بر اساس تاریخ، و روشهای مورد استفاده برای دستیابی به دمای بالا یکنواخت، باید در طرح سیستم ارگانیک توضیح داده شود.
کود ورمی کمپوست ساخته شده مطابق با معیارهای تولید بالا ممکن است در سیستم های تولید ارگانیک بدون محدودیت در فاصله زمانی بین کاربرد و برداشت محصول اعمال شود.
کمپوست هایی که معیارهای تولید فوق را برآورده نمی کنند ممکن است همچنان در کشاورزی ارگانیک استفاده شوند. با این حال، اگر حاوی کود حیوانی باشد، باید بر روی زمین کشاورزی مطابق با مقررات NOP برای کود استفاده شود، که بیان می کند که کود خام حیوانی باید کمپوست شود مگر اینکه حداقل یکی از شرایط زیر برآورده شود:
برای زمین مورد استفاده برای محصولی که برای مصرف انسان در نظر گرفته نشده است، استفاده می شود. حداقل 120 روز قبل از برداشت محصولی که قسمت خوراکی آن تماس مستقیم با سطح خاک یا ذرات خاک داشته باشد در خاک گنجانده شود.
حداقل 90 روز قبل از برداشت محصولی که قسمت خوراکی آن تماس مستقیم با سطح خاک یا ذرات خاک نداشته باشد در خاک ادغام شود.
کیفیت کمپوست بسته به مواد آلی خام ، فرآیند کمپوست مورد استفاده و وضعیت فعالیت بیولوژیکی متفاوت است. قبل از استفاده از کمپوست به عنوان یک اصلاح کننده خاک، ایده خوبی است که کیفیت آن را با تعیین میزان رطوبت، محتوای مواد آلی، نسبت C:N و pH ارزیابی کنید.
کمپوست می تواند در کنترل برخی از بیماری های منتقله از خاک، به ویژه بیماری های پوسیدگی ریشه موثر باشد. کمپوست با فراهم کردن یک محیط و منبع غذایی مساعد، رشد میکروارگانیسم هایی را که با پاتوژن های گیاهی رقابت می کنند، انگلی می کنند یا آنتی بیوتیک های طبیعی تولید می کنند، تشویق می کند.
علاوه بر این، افزایش بنیه گیاه به دلیل کاربرد کمپوست می تواند مقاومت در برابر پاتوژن های گیاهی را افزایش دهد. برای اطلاعات بیشتر به فصل کمپوست و سرکوب بیماری در انتشارات ATTRA مدیریت پایدار بیماریهای گیاهی ناشی از خاک توسط سالیوان مراجعه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.