از زمان اهلی شدن گندم در حدود 10000 سال پیش، گندم نقش مهمی در امنیت غذایی جهانی ایفا کرده است. گندم در حال حاضر یک پنجم کالری و پروتئین غذا را برای جمعیت جهان تامین می کند.
بذر گندم میهن بیشترین کشت را در جهان دارد که سالانه 217 میلیون هکتار کشت می شود. این فصل دادههای موجود در مورد تولید، مصرف و تجارت بینالمللی گندم را برای بررسی شرایط عرضه و تقاضای جهانی گندم در ربع قرن گذشته و پیامدهای آینده ارزیابی میکند.
با توجه به رشد مداوم جمعیت جهانی و محبوبیت فزاینده غذاهای فرآوری شده بر پایه گندم در جنوب جهانی، نیاز به افزایش بهره وری گندم برای تضمین امنیت غذایی جهانی وجود دارد.
برای افزایش بهره وری در عین ماندن در مرزهای سیاره ای، نیاز به سرمایه گذاری اساسی در تحقیق و توسعه، به ویژه در حمایت از نقش گندم در سیستم های کشاورزی غذایی در جنوب جهانی وجود دارد.
گندم یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین محصولات غذایی جهان است که بیش از 10000 سال پیش در هلال حاصلخیز خاور نزدیک اهلی شده است. اهلی شدن آن تقریباً در زمان برنج و تا حدودی قبل از ذرت صورت گرفت.
با هم، سه غلات اصلی جهانی جزء اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند که تقریباً نیمی از کالری غذایی جهان و دو پنجم پروتئین دریافتی را تشکیل می دهند. گندم به تنهایی نقش بسیار مهمی در تضمین امنیت جهانی غذا/تغذیه دارد و یک پنجم کالری و پروتئین جهانی غذا را تامین می کند.
یک رویکرد اصلاح شده برای محاسبه و نقشه تولید کالری و تقاضای گندم بر اساس Kinnunen و همکاران. برای تولید انجیر استفاده شد. 4.2 و 4.5.
در سمت تولید، شبکه تولید گندم SPAM 2010 در ترکیب با مقدار کالری در تن برای محاسبه انرژی مبتنی بر گندم در هر پیکسل 10×10 کیلومتر مربع استفاده شد.
با استفاده از ماشین حساب شطرنجی در ArcMap 10.8.1 این شبکه ارزش بر اساس داده های موجود برای تولید منطقه ای و تلفات پس از برداشت تنظیم شد.
کسرهای تخصیص کالری برای استفاده از مواد غذایی بر اساس کشور اعمال شد و گندم مورد استفاده برای خوراک و سایر اهداف را کم کرد. برای کشورهای بدون داده مقدار 1 برای استفاده از گندم به عنوان غذا در نظر گرفته شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.